Et hold af teknikere og supervisors til danske udstyrsleverandør

Baggrund

A team of mechanics walking

Vores langvarige kunde er en markedsledende leverandør af hydrauliske/mekaniske konstruktioner til industri- og marine sektoren oplevede en peak periode med en fyldt ordrebog uden at have det rette mandskab.

Et af projekterne var flere mekaniske installationer og reparationer på olieterminal i Frederikshavn.

Plant Supervision leverede et midlertidigt hold af erfarne mekanikere og supervisors til at assistere projektet.

A team of mechanics walking
Overview ofharbo

Udfordring

Overview ofharbo

Forud for det nye projekt havde vores kunde søgt efter nyt mandskab til at håndtere den kommende peak periode, men ønskede heller ikke længerevarende og dyre ansættelser.

Med den manglende bemanding riskerede vores kunde bekostlige forsinkelser på flere af deres projekter

Læs mere om Plant supervision

Vores løsning

Mechanic and supervisor walking side by side

Vores Project Managers har alle praktisk erfaring fra udstyrsprojekter rundt omkring i verden. Dette gør os i stand til at forstå vores kunders projekter og identificere det rette mandskab. Derfor kunne vi samle et rejseklart team af mekanikere under en uge efter det indledende brief fra kunden.

Da vores mandskab allerede besad de rette kvalifikationer, behøvede de kun minimal indkøring i opgaverne, hvilket sparede kunden for onboarding og undervisning.

Kort tid efter projektstart anmodede vores kunde om to supervisors til at assistere deres egen project manager. Vi modificerede derfor den indledende løsning med ekstra mandskab.

I takt med projektets forløb tilpassede vi flere gange den oprindelige løsning, så den konstant passede til vores kundes skiftende behov.

Det er ikke givet, at man kan finde folk med så kort varsel, men Plant Supervision var hurtige til at finde en løsning der passede til os.” – Kundes Project Manager

Har du behov for mandskab?

Mechanic and supervisor walking side by side

Resultat

Med det rigtige mandskab formåede vores kunde at overholde deadline med deres slutkunde.

Det afsluttede projekt banede vejen for nye projekter som vi sidenhen har assisteret med nogle af de samme teknikere og supervisors.

Det var en effektiv proces der viste at de havde god forstand på projektet, ved at levere et godt mandskab.” – Kundes Project Manager

Vil du vide mere om projektet?

Background
Challenge
Our solution
Results