Om Plant Supervision

SKRÆDDERSYEDE MANDSKABSLØSNINGER SIDEN 2011

Ansatte
0
Lande
0
Industrier
0
Igangværende projekter
0

Hvem er vi

Partnere i Plant Supervision: Thomas, John og Kasper

Plant Supervision ApS er en dansk virksomhed der siden 2011 har skræddersyet midlertidige mandskabsløsninger til nationale og internationale udstyrsleverandører. Vi har hovedkontor i Aalborg samt afdelinger i København og Indien.

Det hele startede i 2011 med mandskabsløsninger til OEM’er i cement industrien. Siden da har vi udvidet vores service til at inkludere andre sektorer indenfor den tekniske og tunge industri.

Vores mandskabsløsninger inkluderer også håndtering af alle compliance opgaver, hvor vores projektkoordinatorer og juridiske afdeling arbejder tæt sammen for at sikre 100% compliance. Derudover udføres også alt administrativt arbejde såsom transport, kost og logi.

Partnere i Plant Supervision: Thomas, John og Kasper

Et udpluk af Vores kunder

Partner og Project Manager: Jacob Jørgensen

Plant supervision som partner

Partner og Project Manager: Jacob Jørgensen

Vi bygger længerevarende partnerskaber, der giver os en indgående forståelse af vores kunders forretninger. For vores kunder betyder det også, at de hurtigt kan skalere op med velkendte supervisorer, ingeniører eller teknikere.

Den rigtige arbejdskraft, hver gang

A team of mechanics walking

I peak perioder eller ved pludselige opsigelser kan det være svært at finde den rigtige arbejdskraft når der er brug for det.

Vores Project Managers har alle praktisk erfaring fra sites i hele verden. Dette gør os i stand til at forstå jeres udfordringer og hvordan vi kan løse dem.

Vores mandskab består af supervisors, ingeniører og teknikere indenfor flere tekniske og tunge industrier der er vant til at rejse ud og supportere opførsel, vedligehold og idriftsættelse af industrianlæg.

A team of mechanics walking
Mechanic and supervisor walking side by side

Fleksibilitet i komplekse projekter

Mechanic and supervisor walking side by side

Vores fleksibilitet er noget af det der adskiller os fra branchen. Uforudsete ting såsom forsinkelser er hverdag for udstyrsprojekter og derfor kan vi ændre den aftalte mandskabsløsning, så den passer til jeres behov.

Dette kan være løsninger såsom at forlænge vores ansattes ophold på jeres projekt eller skalere op på mandskab.

Fra VISA til løn: Alt håndteret

Kristina, Project Coordinator at Plant Supervision
Project Manager: Kristina Kristensen

Fra hovedkontoret i Aalborg håndterer vores projekt koordinatorer og juridiske afdeling alt administration og compliance opgaver. Dette gør vi både for vores eget mandskab men også for jeres ansatte, hvis det er nødvendigt.

Det betyder, at I trygt kan fokusere på jeres kerneopgaver.

Kristina, Project Coordinator at Plant Supervision
Project Coordinator: Kristina Kristensen

Mangler i midlertidig arbejdskraft?

Udfyld kontaktformularen, så tager vi en uforpligtende snak om jeres projekt

Vi respekterer dit privatliv og vil kun bruge dine oplysninger til at levere de efterspurgte ydelser. Vi kan kontakte dig vedrørende vores ydelser og andet indhold af interesse. Angiv venligst dit samtykke nedenfor.