Adobestock 298573359 (1)

Supervision

Vi assisterer jeres projekt med erfarne supervisorer

For danske udstyrsleverandører kan det ofte være en udfordring at have de rette supervisorer til rådighed, når en ny installation skal påbegyndes. Det kan eksempelvis være et cyklisk ordreindtag der gør det svært at have fastansatte supervisorer, året rundt.

Er den næste installation i udlandet, kan endnu en udfordring være, at identificere supervisorer der har interesse i at rejse udenfor landets grænser, i længere perioder ad gangen. Derudover kan det være en administrativt tung proces, at udstationere medarbejdere i forhold til opgaver som arbejdsvisum, beskatning, kost og logi.

Vælg jeres supervisor

Hos Plant Supervision har vi vores eget hold erfarne supervisorer til mekaniske og elektriske installationer, med erfaring fra mange forskellige industrier. De er ansatte ud fra deres evner til at indgå i tidsbegrænsede projekter og fælles for vores supervisorer er også lysten til at rejse ud på projekter verden over, i længere perioder ad gangen.

3
1

Vores erfaring er afgørende

Fra vores kontorer i Aalborg og København sidder vores projektledere med ansvaret for at identificere de rigtige supervisorer til jeres projekt. Vores projektledere har alle selv en baggrund som supervisorer på projekter i hele verden. Det giver os en forståelse for jeres projekts unikke kompleksiteter, og hvilke færdigheder som den rigtige supervisor skal besidde.

Sammen med vores projekt koordinatorer håndterer vi også alle administrative opgaver for vores supervisorer, inden de påbegynder opgaven for jer. Vi håndterer alt lige fra ansøgning af arbejdstilladelser til booking af flybilletter og hotel. Derudover vil vi gennem hele projektet fungere som vores supervisors primære HR kontakt.

Global and experienced supervisors

På site vil vores supervisorer repræsentere jeres virksomhed og bære jeres logo. Her vil de sikre, at installationen udføres i overensstemmelse med sikkerhed, kvalitet, omkostningseffektivitet og øvrige regulativer. 

Vores supervisor hold befinder sig rundt omkring i verden og består udelukkende af kvalificerede specialister med erfaring fra øvrige projekter, på tværs af sektorer indenfor den tunge industri. Dette sikrer, at vores supervisorer kan håndtere alt indenfor installationsfasen af jeres udstyr, fra forberedende planlægning til evaluering. Dette indebærer områder som verificering af materialer, overholdelse af sikkerhedsstandarder og koordinering med entreprenører og underentreprenører.

See real-world examples of how we've helped our clients – click here to read our case studies.

Typer af supervision

Cogwheels Icon

Mechanical supervision

Our mechanical supervisors deliver a wide range of skills and competencies which make us a valuable partner.

Is Auto

Electrical & Automation Supervision

Our supervisors take charge and also motivate electricians to increase their productivity and meet work goals.

Har du brug for assistance til jeres projekt?

Hos Plant Supervision er vores mission at hjælpe danske udstyrsleverandører med at overholde deres deadlines ved at stille kvalificerede supervisorer til rådighed, uanset projektlokation. Kontakt os for at høre mere om hvordan vi også kan hjælpe jer.

Contact us today
Jakob2