Adobestock 298573359 (1)

Mekanisk supervision in to lande

Industri: Logistik System
Projekt: Supervision af mekanisk installation
Land: Wales og Belgien

Baggrund

Med leveringen af to af deres avancerede logistik systemer, fik vores kunde deres hidtil største ordre. Systemerne skulle leveres og installeres simultant i både Wales og Belgien, hvor vi bistod med supervisere i begge lande.

Background Billede (1)
Pexels Pixabay 236709 (1)

Udfordring

Vores kunde oplevede deres største ordreindgang med levering og installation af logistik systemer i både Wales og Belgien. Dette medførte en udfordring I at kunne levere kvalificerede supervisorer til installationen i begge lande. Derudover kunne vores kunde ikke fastansætte nye supervisorer, da de ikke havde samme ordremængde resten af året. Det ville være derfor være for omkostningstungt at tilknytte nye medarbejdere til det ene projekt.

Vores opgave var at levere en erfaren supervisor til hvert land med ansvaret for den komplette mekaniske installation af logistik systemerne. De to projekter ville undervejs blive ramt af forsinkelser som truede den fastsatte deadline, hvilket krævede løbende ændringer af den oprindelige aftale.

Do you need supervisors for your project? Contact us here.

Vores løsning

To dage efter vores kunde henvendte sig med udfordringen, identificerede vi to danske supervisorer med den rette erfaring indenfor mekanisk installation.

Inden vores supervisors rejste, besøgte de lignende logistik systemer i Danmark og indgik i indledende projekt møder. På denne måde fik de et indgående kendskab til systemerne og vores kundes arbejdsgange samt krav til installationen. Dette betød, at vores supervisors var klar til opgaven fra dag 1.

På grund af leveringsforsinkelser blev vores supervisors nødt til at forblive på site i længere tid end den oprindelige aftale. Dette var kun muligt på grund af vores medarbejderes fleksibilitet ift. længden på deres ophold. Vores supervisors blev endte med at blive på site i 1,5 måned.

"På trods af forsinkelser var Plant Supervision meget fleksible ift. at kunne forlænge deres supervisors ophold" - Kunde Installations Manager.

Pexels Life Of Pix 8159
Result

Results

Den hurtige mobilisering af vores supervisors og den efterfølgende forlængelse af deres ophold betød, at vores kunde nåede deres deadline overfor deres slutkunde. Forsinkelser er en del af industrien og derfor forsøger vi altid tilbyde en fleksibel løsning med mulighed for både at forlænge og forkorte vores supervisors opgave.

"Plant Supervision var en super partner der sørgede for, at vi fik de rigtige supervisorer som bidrog til, at vi nåede vores mål." - Kunde Installation Manager.

Contact